Luisteren en verdiepen in de ambitie van iedere cliënt is onze corebusiness.

Alleen dan kun je elkaar verrijken.

Tarief

Jaarlijkse beheervergoeding Roemer Kamp & Partners:
0,85% tot 500.000
0,70% tot 1.000.00
0,30% over het meerdere

 

Duurzaamheid

Voor nadere informatie over het duurzaamheidsbeleid van Roemer Kamp klik hier

 

Raad van Advies

Jacques van Exter (1947)

Jacques is de man die ons scherp houdt. Als voormalig chairman of the board van het Hoogovens pensionfonds heeft hij ook nog de ervaring om ons te adviseren. Met zijn analytisch vermogen weet hij altijd de juiste vragen te stellen. Hij verrijkt onze organisatie en bekijkt de zaken vanuit de cliënt. Daarnaast is Jacques gewoon een zeer aimabele persoon aan wie je graag advies vraagt. Wij zijn dan ook blij dat hij naast al zijn andere activiteiten, zijn ervaring en wijsheid met ons wil delen.

Martijn Baarda (1964)

Martijn is een inspirator die als merkarchitect bij Growinski familiebedrijven adviseert op het gebied van lange termijn strategie en doelstellingen. Hij houdt ons bij de les als het aankomt op dit onderwerp en komt geregeld met voorstellen die de lange termijn toegevoegde waarde van onze organisatie versterken. Door zijn nieuwsgierigheid, heeft hij grote kennis opgebouwd op vele terreinen. Martijn is maatschappelijk zeer betrokken, of het nu gaat om sociale zaken, de natuur of andere culturen. Met zijn eindeloze ervaring geeft hij ons adviezen waarvan wij ons iedere keer afvragen, waarom konden wij dat zelf niet bedenken.

 

Toezicht & Registratie

Roemer Kamp & Partners staat officieel geregistreerd als Vermogensbeheerder bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en opereert onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB). Alle partners zijn geregistreerd in één of meerdere registers van het Dutch Securities Institute (DSI). Roemer Kamp & Partners verklaart uitspraken van KiFiD bindend

DNB DSI Kifid AFM